Baum Bet

Baumbet este o casă de pariuri online licențiată de ONJN cu licența nr. L1170663W000707 valabilă din data de 1 februarie 2017 pentru compania SC BAUM ONLINE SRL și validă până în data de 30 ianuarie 2027.

Sediul central al companiei care deține această licență este situat în România în județul Sibiu în comuna Dumbravița la numărul 49. De menționat că lângă aceeași locație se află atât pensiunea Kokel cât și Bistroteca Baum unde clienții pot savura o gamă largă de preparate care mai de care mai gustoase precum fileul de crocodil.

Baumbet Casa de Pariuri Sediul Central
Intrarea la sediul central al Baumbet din Dumbrăvița, Sibiu, România

Locația sediului central al companiei ar putea părea la o prima impresie destul de ciudată și precum un steag roșu iar în calitate de actual sau viitor potențial client ai putea să-ți pui întrebări despre validitatea acestei case de pariuri. Dar te asigurăm că Baumbet este o casă de pariuri cât de poate de serioasă cu un personal foarte serios. Locația e justificată de faptul că compania mamă cu numele Baum Games a avut o activitate cu mulți ani înainte de înființarea ONJN și necesitatea unor licențe pentru operatori, iar principala activitate era cea producere și furnizare de jocuri și aparate pentru sălile de joc cu așa numitele slots sau păcănele. Astfel după necesitatea unui licențe, Baumbet a apărut și în online unde servește un număr mare de clienți.

Pe langă pariuri sportive licența le mai oferă dreptul și servicii de cazino pe siteul baumbet.ro. Astfel cu un cont de jucător la BaumBet jucătorii se pot bucura atât de pariuri sportive cât și de jocuri de cazino.

Oferta de bun venit pentru jucătorii noi. Se poate vedea “ambasadorul” casei, fost internațional Ionel Ganea

Unul dintre “ambasadorii” casei de pariuri Baum este fost fotbalist român Ionel Ganea care a făcut parte și din echipa națională masculină de fotbal a României.

Unul dintre avantajele disponibile pentru clienții noi ai Baumbet este pachetul de bun venit în valoare totală de 650 lei. Este un pachet de bun venit ce se acordă în 3 etape. Câte un bonus sau pariu gratuit pentru fiecare dintre primele 3 depuneri. Un bonus în valoare de 100% până la suma de 500 lei la prima depunere. Un pariu gratuit până la suma de 100 lei reprezentând 50% din suma depusă la cea de-a doua depunere. Iar cea de-a treia depunere activează și ultima ofertă din acest pachet de bun venit și anume încă un pariu gratuit însă unul până în suma de 50 lei reprezentând 100% din suma depusă.