Biletul Zilei 24 Septembrie 2021

Biletul-zilei-24-septembrie-2021

După meciurile de fotbal de la mijlocul săptămânii ne pregătim de un weekend plin de fotbal acțiune. Vineri de încălzim cu e serie de meciuri interesante din care vom alcătui un bilet.

Rapid București v FC Voluntari

După un start de sezon foarte bun, Rapidul se află într-o serie de 3 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

1-2 cu Craiova într-un meci în care au condus și au pierdut toate punctele în ultimele minute

2-2 la Arad cu UTA unde din nou au condus, de data aceasta cu 2-0

și 1-2 acasă cu Gaz Metan în ultima etapă

Voluntariul în schimb are o formă de moment foarte bună. Se află într-o serie de 4 victorii consecutive, din care 3 sunt în campionat. În ultima etapă au câștigat 4-0 cu Mioveni dar este un rezultat înșelător deoarece ultimele 3 goluri au fost marcate în ultimele 10 minute ale meciului când Mioveni căzute din punct de vedere fizic și mai ales psihic. Dar asta nu înseamnă co Voluntari nu joacă bine. Dar nu îi văd câștigând încă un meci, mai ales acasă cu Rapid în condițiile în care Giuleștenii știu că trebuie să obțină un rezultat bun. Înclin aici fie către victoria Rapidului, fie către un egal. 1X

Furth v Bayern

În meciul din Bundesliga noua promovată Furth o va găzdui pe Bayern. O luptă precum cea dintre David și Goliat. Bayern are o formă aproape de perfecție, cu un singur egal în prima etapă, pe când Furth are un punct doar dintr-un egal, în rest înfrângeri pe linie. E greu de văzut orice altceva aici decât o victorie campionilor ce o vom adăuga pe bilet dar o cotă ce pare ceva mai atractivă pentru un pariu doar pe acest meci e cel pentru goluri de peste 1.5 în prima repriză.

Gil Vicente v Porto

Iar ultimul meci este unul din Portugalia unde Porto călătorește la Gil Vicente. Cota pentru victoria lui Porto este una relativ bună la 1.44. Porto e fără victorie în deplasare în acest sezon iar acest meci este o oportunitate bună de a o obține.

Astfel avem:

Rapid 1.27

Bayern 1.1

Porto 1.44

TOTAL: 2,00

Baftă,
Oracolul

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *