Ponturi Pariuri Sportive 20 Septembrie 2021

Ponturile Zilei Mega Pariuri 20 Septembrie 2021

După un weekend plin de acțiune și înainte de etapele intermediare de la mijlocul săptămânii, mai avem o serie de meciuri și partide interesante din Liga 1, Liga a 2-a, Primera și Serie A la fotbal. Pe lângă fotbal se dă și startul unei noi săptămâni de turnee la tenis în ambele circuite, ATP și WTA, iar în SUA avem parte de Monday Night Football.

Liga a 2-a: Universitatea Cluj v Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Primul meci la ordinea zilei este înfruntarea dintre Universitatea Cluj și Viitorul Pandruii Târgu Jiu. Clujenii au un record perfect în meciurile jucate acasă câștigând toate cele 3 meciuri jucate pe Cluj Arena. Cu toate acestea ultimul meci a fost pierdut la Miercurea Ciuc cu scorul de 3-1. Dar este un rezultat oarecum fals prin prisma faptului că la 2-1 clujenii, jucând relativ bine și alergând după egalare iar cel de-al treilea gol a venit pe un contra-atac.

De cealaltă parte Pandurii sunt fără victorie în cele 6 meciuri disputate în acest sezon. 3 egaluri și 3 înfrângeri.

Per total este greu de găsit un pariu ce să reprezinte valoare, astfel rămâne să vedem dacă apare ceva live.

Pentru ponturi live avem canalul de Telelgram.

Click aici pentru accesarea canalului.

Liga a 2-a: Steaua București v Viitorul Șelimbăr

Al doilea meci al zilei vine tot din partea ligii secunde unde Steaua București va găzdui pe Viitorul Selimbar. Steliștii au avut un parcurs aproape perfect până în ultima etapă când au suferit prima înfrângere, în deplasare la Dej în fața Unirii. E important de menționat că dacă Barbulescu nu ar fi fost eliminat în minutul 30 al acelui meci, poate steliștii și-ar fi continuat seria de incinvibilitate.

Luni însă au oportunitatea să continue seria de victorii de pe teren propriu unde au 3 meciuri câștigate din 3 partide.

  • 1-0 cu Cdikszereda Miercurea Ciuc pe 4 august
  • 5-2 cu Dacia Unirea Brăila pe 14 august
  • 2-0 cu Ripensia Timișoara pe 29 august

Adversarii lor se află și ei într-o serie bună în care au legat 2 victorii consecutive după o serie de 3 înfrângeri consecutive.

Din mai multe puncte de vedere există premizele unei victorii roș-albastre dar cota de 1,55 nu reprezintă foarte multă valoare pentru un pariu pre-meci.

Meciul începe la orele 18:00.

CFR Cluj v CS Universitatea Craiova și Benfica v Boavista

Mai spre seară la ora 21:00 încep două meciuri ce au ca protagoniste pe liderii în campionatele lor. CFR Cluj și Benfica în Liga 1 și Primeira Liga respectiv.

Pe când CFR a suferit prima învrângere în ultima etapa la Botoșani, Benfica rămâne neînvinsă.

CFR Cluj va găzdui pe CS Universitatea Craiova iar pe baza rezultatelor CFR Cluj este favorita cu o cotă de 2.08 dar valoarea este mai degrabă pe un X2 dar multe se vor rezuma la energia și determinarea cu care cele două echipe vor intra de teren.

În Portugalia situația va fi diferită cu un meci ce poate fi mai puțin echilibrat. Benfica e favorita fără îndoială dar cota de 1,2 nu ne surâde.

Udinese v Napoli

De la 21:45 avem meciul din Serie A dintre Udinese și Napoli unde echipa vizitatoare va dori să-și continue startul impecabil de campionat unde a câștigat toate cele 3 meciuri jucate.

  • 1-0 acasă cu Venezia în prima etapă
  • 2-1 în deplasare la Genoa
  • 2-1 acasă cu Juventus

Gazdele nu stau nici ele deloc rău fiind de asemenea neînvinse. Un rezultat de egalitate 2-2 în prima etapă cu Juventus și victorii cu Venezia și cu Spezia sunt celelalte două meciuri.

Astfel avem un meci între două echipe cu moralul ridicat dar o cotă de 1,90 + pentru victoria Napolitanilor poate reprezenta valoare astfel recâștigând poziția de lider și fiind la 2 puncte distanță de echipele din Milano.

Barcelona v Granada

Iar ultimul meci este cel de la Barcelona unde echipa locală la găzdui pe cei de la Granada.

O partidă între o echipă neînvinsă și una fără victorie.

E un debut de sezon dificil pentru Granada. După două remize în primele două meciuri a venit o înfrângere 4-0 cu Rayo Vallecano iar în ultima etapă au pierdut acasă cu Betis, cu golul câștigător al lui Betis venind pe final în minutul 89.

Cât despre Barcelona e greu de apreciat în ce “formă” se află. E o perioadă de reconstrucție pe filiera olandeză dar care nu s-a omogenizat încă.

Cota pentru o victoria a Catalanilor e de 1,3 ceea ce reprezintă cu greu valoare iar un pariu de peste 2.5 goluri are de asemenea o cotă modestă de aproximativ 1,55. Rămâne de văzut ce oportunități vor aparea live.

Din nou pentru ponturi live avem canalul Mega Pariuri pe telegram.

Baftă,
Oracolul Pariurilor

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *