Ponturi pariuri 27 Septembrie 2021

Ponturile zilei Mega Pariuri 27 septembrie 2021

Gaz Metan Mediaș v Sepsi Sf. Gheorghe

Gaz Metan a reușit să obțină a doua victorie a noului sezon în ultima etapă 2-1 în deplasare cu Rapid după ce nu mai câștigaseră din prima etapă, acasă cu Mioveni.

Sepsi de cealaltă parte va merge la Mediaș în căutarea celei de-a doua victorii a sezonului. Momentan se află într-o serie de 4 meciuri consecutive terminate la egalitate.

  • 1-1 în deplasare la FCSB
  • 1-1 acasă cu Botoșani
  • 1-1 în deplasare cu U Craiova
  • 0-0 acasă cu UTA

Din aceste prime 4 meciuri, în cel cu Botoșani s-a apropriat cel mai mult de victorie conducând cu 1-0 până în minutul 89 când Dumitrescu a egalat tabela și le-a refuzat victoria celor din Botoșani. Prima victoria în campionat a celor de la Sepsi a venit chiar în prima etapă când au câștigat acasă 2-0 cu Clinceni.

Cotele o au ca favorită pe Sepsi la cote de aproximativ 2,00 și consider că sunt corecte. O văd pe Sepsi favorită dar aștept cote mai bune live.

U. Craiova v Dinamo București

Al doilea meci al zilei din Liga 1 va fi confruntarea dintre U Craiova și Dinamo București. 6 înfrângeri la rând pentru Dinamo, meciuri în care au marcat doar o singură dată.

Bazat pe această formă Craiova este net favorită. Dar Craiova lui Reghecampf încă nu și-a găsit forma de joc ideală și are performanțe inconstante. Bazat pe forma recentă a celor două echipe, Craiova ar trebui să obțină victoria dar cota de 1,35 pentru victoria lor nu îmi surâde. Dar ar fi să aleg un pariu pentru acest meci aș merge mai debragă pe un peste 1.5 goluri la aceeași cotă.

Poate se vor apărea mai multe posibilități de pariuri live.

Celta Vigo v Granada

Un meci interesant din Premira va începe la orele 20:00 unde Celta Vigo va găzdui pe Granada.

Granada este încă fără victorie în cele 6 etape de campionat disputate în acest sezon. În afară meciului cu Rayo Vallecano unde a pierdut 4-0, într-un meci în care au fost dominați de le început și nu prea au avut timp de reacție, Granada a jucat destul de decent. A acumulat 3 puncte datorită egalurilor iar în deplasarea de la Barcelona părea că vor obține prima victorie, dar Araujo a marcat golul egalizator în minutul 90.

Celta este doar cu un punct în fața celor de la Granada, obținând prima victorie a sezonului la mijlocul săptămânii trecute când au câștigat 2-0 cu Levante.

Celta e favorită cu o cotă de 1,65 dar nu consider că este valoare în această cotă. Celta are jucători precum Santi Mina și Iago Aspas care pot creat oportunități de goluri dar forma lor poate fluctua. Rămâne de văzut cu ce energie se vor prezenta la ora meciului.

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *