Ponturi Pariuri Sportive 22 Septembrie 2021

Miercuri, 22 Septembrie avem o serie de meciuri interesante din Ligue 1, Serie A, La Liga, Cupa Angliei și Cupa României. Să vedem care sunt cotele care ne fac cu ochiul și care ar fi meciurile cu cele mai bune oportunități de pariere.

O etapă întreagă în Ligue 1, Franța

Spre deosebire de celelalte campionate din europa, Ligue 1 își va disputa întreaga etapa într-o zi. 5 Meciuri vor începe la orele 20:00 iar celelalte 5 la orele 22:00.

Din prima serie de meciuri, cele al lui Lille cu Reims și cel dintre Monaco și St. Etienne par a fi cele mai interesant, dar pre-meci nu avem ponturi. Rămâne de văzut ce oportunități apar în timpul jocului.

Însă pentru meciul dintre Rennes și Clermont cota de 2,00 + pentru victoria gazdelor îmi surâde. Clermont este o nou-promovată ce ușor ușor pare să piardă din euforia startului de sezon.

Meciurile din a doua serie vin cu echipele mai titrate precum Lyon și PSG.

Lyon va găzdui pe Troyes și va căuta să revină cu o victorie după înfrângerea cu PSG în ultima etapă unde a pierdut în minutele de prelungiri.

PSG pare să aibă și ea un meci facil la Metz dar cota de 1,4 pentru victoria lor nu-mi place, plus că există întrebări despre care este starea din vestiar.

Marseille, a doua clasată va căuta să rămână neînvinsă dar rămâne de văzut ce probleme le poate pune Angers care până etapa trecută a fost și ea neînvinsă când a pierdut acasă 4-1 cu Nantes.

Serie A

Etapa din Serie A va continua Miercuri la orele 19:30 când ultimele două clasate, Salernitana și Verona se vor înfrunta. La aceeași oră Spezia va găzdui pe Juventus într-un alt meci unde se vor confrunta două echipe din partea inferioară a clasamentului.

Cam ciudat să menționez pe Juventus aici dar au avut un start de sezon aproape dezastruos fără să obțină o singură victorie în 4 meciuri. Dar e important de menționat că jocul lor cu a fost atât de rău pe cât ar sugera rezultatele. Ultima etapă în Serie A under au remizat 1-1 cu AC Milan cât și victoria din Liga Campionilor consider că i-au pus pe cei din Torino pe un trend ascendent și aștept prima lor victorie din campionat. Cota de 1.35 nu este cea mai generoasă dar poate fi utilă unui bilet.

În celălalt meci va fi interesant să vedem dacă Salernitana va putea evita a 5 înfrângere consecutivă. Un rezultat de egalitate este singurul pariu ce reprezintă valoare aici, dar cu o miză redusă.

Apoi în meciurile de la 21:45 AC Milan va căuta victoria cu Venezia, după doua partide fără victorie, una în deplasare în Liga Campionilor cu Liverpool cu egalul cu Juventus menționat mai devreme. Cota pre-meci de 1,2 este modică dar poate fi adăugată pe un bilet combinat.

Primera

Primera vine cu două seturi de meciuri de la orele 20:30 și 23:00.

Prima serie e formată din meciurile dintre Sevilla v Valencia și Espanyol v Alaves.

Sevilla și Valencia

Sevilla se află într-o serie de 3 remize consecutive incluzând și meciul din Liga Campionilor. Iar din cele 4 meciuri disputate în Primera până acum este neînvinsă. Un meci, cel cu Bercelona, a fost reprogramat pentru Sevilla.

Astfel adversara lor, Valencia are toate cele 5 meciuri din Primera disputate, înregistrând primul eșec în ultima etapă împotriva lui Real Madrid. De menționat că în acel meci au fost la conducere până în ultimele minute când Vinicius Junior și Benzema au marcat în minutele 86 și 88 respectiv, pentru a întoarce soarta meciului.

La Valencia vor lipsi Correia, Gaya și Soler față de meciul cu Real.

Sevilla este favorită pentru victorie cu o cotă de aproximativ 1,60 dar consider că această cotă nu reprezintă valoare. Mai atrăgătoare este cota de 2+ pentru peste 2.5 goluri dar se poate să profităm de o cotă și mai bună live.

Espanyol v Alaves

Un meci cu două echipe fără victorie în sezonul actual. Dar pe când Espanyol are acumulat 3 puncte cu ajutorul egalurilor, Alaves a 4 înfrângeri consecutive. Un meci în care greu găsit pariuri cu valoare, cel puțin pre-meci.

Villarreal v Elche și Real Madrid v Mallorca

Apoi meciurile de la orele 23:00 avem pe Real Madrid încercând să recâștige prima poziție după victoria celor de Atletico Madrid dar cota nu reprezintă valoare, nici măcat pentru un bilet, însă celalalt meci poate fi mai interesant.

Avem două echipe ce nici nu au marcat mult în acest sezon și nici nu au primit multe goluri. Villarreal de fapt se află într-o serie de 4 egaluri consecutive în Primera și mă aștept ca această serie să fie spartă în acest meci. Villarreal a jucat mult mai bine decât sugerează rezultatele și în cele din urmă trebuie să apară și victoria. Ceea ce mă îngrijorează este lipsa unui marcator. Chukwueze e în continuare accidentat iar marcarea de goluri a fost principala problemă a celor de la Villarreal nu neapărat crearea de ocazii. Elche poate fi o “nucă” greau de spart dar mă aștept la un meci în care Villarreal să obțină victoria. Cota de 1,5 nu este excelentă dar merită adăugată.

Cupa României și Cupa Angliei

În Cupa României meciurile Farul v Sepsi și Hunedoara v FCSB par fi cele mai interesant dar nu avem pariuri pre-meci. Iar în Cupa Angliei Arsenal, Manchester United, Chelsea și Tottenham toate au meciuri, iar după cum se întâmplă de cele mai multe ori pot apărea oportunități de pariere live.

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *