Ponturi pariuri Liga Campionilor 29 Septembrie 2021

Miercuri, 29 Septembrie 2021, avem parte de a doua serie de meciuri din Liga Campionilor din această rundă.

La orele 19:45 avem două meciuri.

Atalanta v Young Boys și Zenit v Malmo

Young Boys este echipa ce a eliminat-o pe CFR din competiție iar în primul meci a reușit să câștige împotriva celor de la Manchester United în condițiile în care au fost conduși la pauză. Golul victorie celor din Berna a venit târziu, în minutul 90 +5. Forma lost este impresionantă, ei fiind neînvinși de la începutul lunii august când au pierdut 1-0 cu Sion în campionatul elveției. În rest sunt aproape doar victorii pe linie, cu un singur egal cu Basel.

Astfel Atalanta va avea o misiune dificilă, dar fiind o echipă ce a avut o încălzire bună în ultimul meci de Serie A cu Inter ar putea fi echipa care strică seria celor de la YBB. Cota pentru victoria italienilor e de 1,45 în scădere ceea ce nu reprezintă valoare.

Celălalt meci de la aceeași oră le pune față în față pe Zenit și Malmo. Două echipe ce au pierdut primul meci din grupe. Pe când Zenit a fost învinsă 1-0 în deplasare pe Stamford Bridge, Malmo a fost învinsă 3-0 acasă de Juventus. Bazat pe jocul celor două echipe Zenit e favorită și cota de 1,55 reprezintă ceva valoare luând în considerare statutul de gazdă a lui Zenit.

Juventus v Chelsea

Unul dintre meciurile interesante din a doua parte a serii va fi cel dintre Juventus și Chelsea. Juventus are un început de campionat în Serie A mai puțin bun, dar în Liga Campionilor au debutat cu o victorie concludentă împotriva celor de la Malmo după cum am menționat și mai sus. Dar Chelsea va fi un adversar de un alt calibru iar cota de 2,20 pare foarte atrăgătoare în condițiile în care atât Dybala cât și Morata vor lipsi pentru Juventus.

Pont: Victorie Chelsea @ 2,25

Benfica v Barcelona

Un alt meci tot de la 21:45 este cel în care Benfica o va găzdui pe Barcelona. În primul meci din grupe Barcelona a suferit o înfrângere usturătoare chiar acasă cu Bayern. După o prestație mult mai bună în campionat, vor căuta să obțină și primele puncte în Liga Campionilor. Nu vor avea o misiune ușoară împotriva unei echipe mult mai bine închegate și care nu a pierdut un meci din luna Mai a acestui an. Astfel avem premizele unui meci cu goluri. Cota de 1.85 pentru peste 2.5 goluri îmi surâde, cât și un cota de 1,70 pentru ambele echipe să marcheze.

Pont: Peste 2.5 goluri @ 1,78

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *