Ponturi pariuri 28 Septembrie 2021

Ponturile zilei pariuri sportive 28 septembrie 2021

Marți, 28 Septembrie 2021 avem parte de a doua rundă de meciuri din Liga Campionilor.

Primele două meciuri se vor disputa începând cu orele 19:45 când Ajax va găzdui pe Besiktas și Shakhtior va găzdui pe Inter.

În primul din aceste meciuri Ajax este favorită cu o cotă de aproximativ 1.13 la majoritatea caselor de pariuri. Forma recentă a Ajax-ului întărește acest lucru ei fiind într-o formă excelentă. În primul meci învingând pe Sporting 5-1 la Lisabona. Cele două goluri marcate devreme în minutele 2 și 9 cu siguranță au ajutat. Besiktas a pierdut primul meci în grupe 2-1 la ei acasă cu Dortmund. Un pariu de peste 2.5 aș sugera aici dar la o cotă de aproximativ 1,45 nu reprezintă valoare.

Celălalt meci de la aceeași oră prezintă cote mai interesant pentru victoria lui Inter. Iar bazat pe forma recentă a celor două echipe, un pariu simplu pe victoria celor din Milano pare a fi cea mai bună opțiune pentru acest meci. Singurul aspect ce m-ar îngrijora aici este nivelul de oboseală al lui Inter luând în considerare ultimul meci de campionat unde au remizat 2-2 cu Atalanta și ce a fost mai solicitant.

Apoi de la 21:45 avem cealaltă serie de meciuri:

  • PSG v Manchester City
  • Leipzig v Club Brugge
  • AC Milan v Atl. Madrid
  • FC Porto v Liverpool
  • Borussia Dortmund v Sporting
  • Real Madrid v Sheriff Tiraspol

Dintre acestea confruntările de la Paris, Milano și Dortmund par a fi cele mai interesante.

La Paris PSG nu prezintă cea mai bună formă. Cel puțin în acestă grupă. În Ligue 1 câștigă ca de obicei dar în primul meci din Liga Campionilor a obținut doar un egal, 1-1 în deplasare la Brugge. Cota de aproape 2,4 pentru victoria lui City pare atrăgătoare dar ultimul meci din Premier League împotriva lui Chelsea s-ar putea să-i fi solicitat ceva mai mult. Astfel Paris poate fi echipa mai proaspătă din punct de vedere mental. Un pariu de peste 2.5 goluri este o altă variantă aici.

Un alt meci interesant este cel în care campioana spaniei călătorește la Milano pentru înfruntare cu AC Milan. Echipa italiană a pierdut primul meci, în deplasare cu Livepool și va căuta primele puncte. Madrid de cealaltă parte a remizat în primul meci cu Porto 0-0. Îi văd pe Atletico marcând în acest meci iar Milan jucând acasă va căuta de asemenea să puncteze. Cota de 1.85 pentru GG poate reprezenta ceva valoare pentru acest meci.

Iar la Dortmund echipa locală va găzdui pe Sporting într-un meci în care mi-ar fi plăcut să merg pe mâna celor de la Borussia în special cu un pariu la pauză dar lista de accidentați pare să fie prea lungă. Rămâne de văzut însă care e primul unsprezece la ora jocului și dacă vor apărea oportunități de cote mai bune în timpul jocului.

Cât despre celelalte meciuri de la aceeași oră, Real Madrid e favorită împotriva celor de la Tiraspol care după calificarea în faza frupelor a reușit și să obțină prima victorie acasă cu Shaktior. Vor avea un meci mult mai dificil la Madrid dar nu sunt cote cu valoare pre-meci.

Leipzig este și ea favorită, jucând acasă cu Brugge iar ultima victorie obținută în Bundesliga cu un convingător 6-0 le oferă foarte multă încredere. Cota de 1,5 pentru victoria lor reprezintă ceva valoare pre-meci dat fiind egalul lui Brugge cu PSG. Iar Leipzig chiar dacă a pierdut în primul meci din grupe, e important de menționat că a marcat 3 goluri astfel atacul nu este o problemă. Un pariu de peste 2.5 goluri poate fi și el o opțiune pentru acest meci.

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *