Biletul zilei, cotă 2, 25 Septembrie 2021

Biletul zilei Mega Pariuri 25 septembrie 2021

Leipzig v Hertha Berlin în Bundesliga

Victorie Leipzig @ 1.35

Leipzig se află într-o postură interesantă în acest sezon reușind doar o victorie în condițiile în care jocul echipei a arătat mult mai bine de atât. Singura victorie a venit în fața lui Stuttgart cu 4-0 în cea de-a doua etapa a sezonului. În prima etapă au pierdut 1-0 la Mainz, apoi în cea de-a treia etapă au pierdut din nou la limită 1-0 la Wolfsburg. În cea de-a patra etapă au pierdut la Bayern cu 4-1 în singurul meci în care au jucat modest. În ultima etapă, în deplasarea de la Koln au obținut un egal, dar din nou după jocul arătat ar fi meritat mai mult.

De cealaltă parte Hertha are o formă bună cu două victorii consecutive, dar este important de menționat că au fost două victorii împotriva unor echipe mai modeste, Bochum și Furth. E interesat că Hertha, în afara meciului cu Bayern a marcat în toate meciurile. Astfel un pariu de peste 2.5 goluri poate fi în cărți și aici dar pronosticul pentru acest meci este Victorie Leipzig.

FCSB v Clinceni în Liga 1

Victorie FCSB @ 1.30

După înfrângerea usturătoare cu CFR. 4-1 la sfărșitul lunii August, FCSB a reușit să lege două victorii consecutive în campionat. 6-0 cu Dinamo și 1-0 în deplasare cu Craiova.

Astăzi va juca cu ultima clasată din Liga 1 și e oportunitatea perfectă e a-și prelungi seria de victorii. A trecut ceva timp de la instalarea ca antrenor al lui Edi Iordănescu iar amprenta lui începe să se simtă, alături de noii jucători sosiți la echipă. Clinceni este pe ultimul loc, iar jocul lor cât și atmosfera la echipă nu sugerează nimic promițător. Merg pe victoria FCSB-ului pentru acest meci.

Victoria Guimaraes v Benfica

Egal sau Benfica (Șansă Dublă) @ 1.16

Ultimul meci de pe bilet vine din Portugalia unde Benfica are un parcurs perfect cu 5 victorii din 5 meciuri. Din multe puncte de vedere m-aș duce aici și pe o victorie directă a Benficăi dar pentru ultimul meci al biletului voi merge pe șansă dublă X2 la o cotă de 1.16.

Baftă,
Oracolul

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *