Lazio vs Bayern Munchen – analiză și recomandări

lazio bayern

În această seară, 23.02.2021, avem un meci foarte interesant în „optimile” Champions League, între două echipe care nu s-au mai întâlnit niciodată până acum. Este vorba despre echipa italiană Lazio și nemții Bayern Munchen.

Lazio

Lazio este într-o formă excelentă și nu are nicio absență notabilă pentru această partidă. Romanii au 7 victorii consecutive acasă, pe Stadio Olimpico.

Când Immobile și Luis Alberto au fost pe teren, alb-albaștrii au reprezentat o forță ofensivă greu de rezistat pentru adversari.

În această iarnă, Lazio și-a întărit defensiva cu achiziția lui Mateo Musacchio de la AC Milan. Un mare plus pentru echipă, care arătase ceva probleme în apărarea în grupele Ligii Campionilor.

Echipa din Roma este dificil de învins pe teren propriu, suferind doar trei înfrângeri în acest sezon.

Cu puțină motivație, Lazio poate scoate un rezultat foarte bun azi.

Bayern Munchen

În acest început de an 2021, Bayern Munchen a participat și câștigat Campionat Mondial al Cluburilor, însă cred că a fost o experiență obositoare pentru jucători. De la întoarcerea în Germania au reușit să obțină doar un punct, deși nu a avut meciuri dificile.

În cele două meciuri jucate a primit și 4 goluri, 3 dintre ele pe teren propriu de la Arminia Bielefeld. Ceea ce a arătat lacune în sistemul defensiv al mașinăriei germane.

Statisticile ne arată faptul că, în acest sezon avem un Bayern Munchen mult mai slab decât în precedentele 5 sezoane (poate chiar mai bine).

Consider că jucătorii sunt epuizați fizic și psihic după atâtea deplasări, la care s-a mai adăugat încă una în capitala Italiei.

Recomandări Lazio – Bayern Munchen

După cum am precizat, sunt aproape convins că Lazio poate obține cel puțin 1 punct în această seară. Ba chiar se întâlnește cu șansa de a o elimina pe campioana de anul trecut.

Rezultat Egal @ 4.05

Pauză sau Final X @ 2.02

Mai multe pronosticuri pre-meci și live pe grupul de Facebook MegaPariuri și pe canalul de Telegram MegaPariuri.

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *