Pariul Zilei 4 Octombrie 2021

Pariul-Zilei-4-Octombrie-2021

După un weekend cu rezultate mai mult decât interesante under Duminică au pierdut în linie PSG, Real Madrid, Benfica și Bayern Munich, avem astăzi 4 octombrie o zi fără prea multe meciuri din care să selectăm pariuri.

Singurul meci disponibil din ligile superioare e chiar cel din românia din Liga 1 unde Botoșani se deplasează la Clinceni.

E un meci ce pare a fi dezechilibrat cu Botoșani pe podium, cu doar o înfrângere în primele 10 meciuri disputate, și cu Clinceni pe ultimul loc, fără nicio victorie.

În ultima etapă Botoșani a fost aproape de o nouă înfrângere dar au evitat-o pe ultimele minute împotriva Universității din Craiova, și chiar au avut oportunitatea de a câștiga meciul.

Ceea ce este interesant la Botoșani este că toate victoriile din acest sezon au venit la doar un gol distanță.

Clinceni de cealaltă parte a început să joace ceva mai bine în ultimul meci disputat împotrica FCSB-ului unde chiar dacă au pierdut au reușit că marcheze două goluri.

Casele de pariuri o au ca favorită pe Botoșani cu o cotă de aproximativ 2 iar bazat pe rezultatele precedente e greu să nu fi de acord cu calcule.

Dar acest meci poate fi unul complicat pentru Botoșani având un considerare situația din clasament.

Pariul cu cea mai multă valoare l-ar avea peste 2.5 goluri la o cotă de 1,72.

E și ultimul meci înainte de pauza pentru meciurile naționalelor astfel mă gândesc că ambele echipe vor da tot ce au mai bun, în special Clinceni-ul, motiv pentru care văd goluri în acest meci.

Vremea la ora meciului va fi una perfectă pentru fotbal.

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată.