Pariul Zilei 4 Octombrie 2021

Pariul-Zilei-4-Octombrie-2021

După un weekend cu rezultate mai mult decât interesante under Duminică au pierdut în linie PSG, Real Madrid, Benfica și Bayern Munich, avem astăzi 4 octombrie o zi fără prea multe meciuri din care să selectăm pariuri.

Singurul meci disponibil din ligile superioare e chiar cel din românia din Liga 1 unde Botoșani se deplasează la Clinceni.

E un meci ce pare a fi dezechilibrat cu Botoșani pe podium, cu doar o înfrângere în primele 10 meciuri disputate, și cu Clinceni pe ultimul loc, fără nicio victorie.

În ultima etapă Botoșani a fost aproape de o nouă înfrângere dar au evitat-o pe ultimele minute împotriva Universității din Craiova, și chiar au avut oportunitatea de a câștiga meciul.

Ceea ce este interesant la Botoșani este că toate victoriile din acest sezon au venit la doar un gol distanță.

Clinceni de cealaltă parte a început să joace ceva mai bine în ultimul meci disputat împotrica FCSB-ului unde chiar dacă au pierdut au reușit că marcheze două goluri.

Casele de pariuri o au ca favorită pe Botoșani cu o cotă de aproximativ 2 iar bazat pe rezultatele precedente e greu să nu fi de acord cu calcule.

Dar acest meci poate fi unul complicat pentru Botoșani având un considerare situația din clasament.

Pariul cu cea mai multă valoare l-ar avea peste 2.5 goluri la o cotă de 1,72.

E și ultimul meci înainte de pauza pentru meciurile naționalelor astfel mă gândesc că ambele echipe vor da tot ce au mai bun, în special Clinceni-ul, motiv pentru care văd goluri în acest meci.

Vremea la ora meciului va fi una perfectă pentru fotbal.

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *