Ponturi Pariuri 23 Septembrie 2021

Mega Pariuri Ponturile Zilei 23 Septembrie 2021

Ziua de Joi ne aduce ultimele meciuri din etapale disputate la mijlocul acestei săptămâni. Premiera, Serie A cât și Super Liga din Turcia au niște meciuri interesante.

Primele două meciuri vin din Italia la orele 19:30 când Sampdoria o va găzdui pe Napoli iar Torino o va găzdui pe Lazio.

Napoli este una dintre candidatele la titlu iar cele 4 victorii din 4 meciuri doar confirmă acest lucru. Dar acest meci în deplasare la Sampdoria poate fi un test. De ce? Pentru că bazat pe forma recentă este un meci ce ar trebui să-l câștige însă în astfel de meciuri este cunoscut faptul că e greu de menținut motivația la nivel maxim. Cota de aproximativ 1,80 nu îmi surâde pentru că rămâne de văzut dacă Napoli își poate continua forma bună.

Să nu uităm că Sampodoria a reușit să pună probleme și Interului acum câteva etapa remizând 2-2. De fapt singura înfrângere a fost împotriva Milanului în prima etapă cu un scor de 1-0.

Astfel recomand atenție sporită aici pentru că statisticile și clasamentul poate fi înșelător.

Cât despre al doilea meci de la aceeași oră aș merge pe un X2. Lazio are 3 meciuri fără victorie în condițiile în care nu a jucat atât de prost. Dar a pierdut cu Milan care a fost mai superioară la toate capitolele după care a venit o înfrângere 1-0 la Istanbul cu Galatasaray iar în ultima etapă a remizat 2-2 cu Cagliari. Semnul de întrebare este la forma fizică a celor de la Lazio.

Iar forma lui Torino este puțin înșelătoare și ea pentru că sunt două victorii consecutive una cu o echipă mult mai slab cotată, Salenitana și cu Sassuolo au câștigat la limită 1-0.

Ultimul meci din Italia se va debuta la orele 21:45 unde AS Roma va găzdui pe Udinese. Greu de găsit valoare aici. Roma este favorită cu o cotă de 1,5 la majoritatea caselor de pariuri dar nu o pot ștampila ca fiind valoare.

Fenerbahce v Giresunspor

Fenerbahce este un meci din Super Liga din Turcia ce începe la 20:00 și o victorie a echipei gazdă poate fi în cărți. Cota de 1,4 este interesantă pentru un bilei. Semnul de întrebare rămâne din nou asupra formei fizice, Fener jucând și în Liga Campionilor. Alt lucru ce mă îngrijorează pentru un potențial pariu de 1 solist este faptul că Giresunspor nu a marcat până acum. Chiar dacă este poate cea mai slabă echipă din campionat până în acest moment, mă aștept să și înscrie în cele din urmă. Un pariu de peste 2.5 goluri poate fi și el interesant dar nu pre-meci cu cota de 1,65. Nu e valoare acolo.

Meciurile din Primera

Apoi avem meciurile din Primera.

Granada v Real Sociedad și Osasuna v Betis de la orele 20:30 iar mai apoi Cadiz v Barcelona de la orele 23:00.

Greu de găsit cote de valoare în aceste meciuri, cel puțin pre-meci. Formele de moment ale echipelor sunt sunt aleatorii.

Sociedad la Granada pare un meci dezechilibrat dar Sociedad deși pare să aibă o formă bună, două victorii sunt la limită 1-0. Granada se poate dovedi a fi greu de învins. Rămâne de văzut live cu ce joc se prezintă cele două echipe.

Iar când vine vorba de Barcelona, după cum am mai spus e într-o perioadă de tranziție și în aceste condiții e greu de apreciat forma lor și ceea ce reprezintă valoare.

Articole asemănătoare