Roma vs Milan – analiză și recomandări

roma milan 28.02.2021

În această seară se dispută meciul dintre Roma (locul 4) și Milan (locul 2). Ambele echipe se luptă pentru titlul din Serie A și au nevoie de cele 3 puncte.

Două echipe în momente opuse și cu valoare reală în favoarea gazdelor.

Arbitrul va fi Marco Guida, care are în medie aproximativ 5 avertismente pe meci

Roma

Roma ar putea profita de faptul că adversara din această seară este obosită fizic și menteal. În schimb, gazdele traversează momente excelente, câștigând 5 din ultimele 7 meciuri din toate competițiile, pierzând puncte doar cu Juventus și Benevento, care nu au meritat, neapărat, victoria.

Acasă, în Serie A din Italia, în acest sezon, Roma a jucat 12 meciuri, a câștigat 9, a remizat 3 și nu a pierdut niciunul. Au marcat 31 de goluri și au primit 13. Golgheterii romanilor cu 9 goluri sunt Henrikh Mkhitaryan și Jordan Veretout.

Milan

Milan și-a depășit, în opinia mea, propriile așteptări, ocupând primul loc în ligă pentru mai mult de jumătate din sezon. Însă, de câteva săptămâni, clubul lui Pioli se clatină și pierde puncte atât în ​​Serie A, unde care a pierdut cu Spezia (!) și Inter (0-3, de asemenea, foarte așteptat), cât și în Europa League, unde au disputat runda suferind și fără a câștiga împotriva unui adversar inferior pe hârtie. Nu spun că Milan va pierde toate meciurile de acum până la sfârșitul sezonului, desigur, dar perioada este dificilă.

Milan pare să-și piardă puterea în lupta pentru ligă după ultimele lor rezultate și trebuie să meargă pe un stadion complicat, precum Roma, care poate asigura un meci tensionat și competitiv în fiecare minut.

Recomandări Roma – Milan

În urma analizei, consider că, deși pare un meci echilibrat pe hârtie, Roma are mai multe avantaje în această seară, precum terenul propriu, forma bună, motivația, condiția fizică a jucătorilor și poate chiar și lotul.

Pe aceste considerente, voi merge pe victoria gazdelor, iar în caz de egalitate, ne primim miza înapoi.

Roma DNB @ 1.70

Mai multe pronosticuri pre-meci și live pe grupul de Facebook MegaPariuri și pe canalul de Telegram MegaPariuri.

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *