Biletul cotă 2 Premier League 26 Septembrie 2021

Biletul zilei cota 2 anglia 26 septembrie 2021

Biletul zilei de sâmbătă cu cotă de 2 + s-a dovedit a fi câștigător iar astăzi vom căuta să implementăm aceeași formulă cu un nou bilet de data această cu cele două meciuri din Premier League.

Arsenal v Tottenham

Derby in Londra între Arsenal și Tottenham unde echipa gazdă pare să-și fi revenit după unul dintre cele mai proaste starturi de sezon din ultimul deceniu. Astfel după primele 3 înfrângeri unde au primit 9 goluri fără să marcheze nici măcar unul, în ultimile două etape au câștigat la limită 1-0 cu Norwich și tot 1-0 în deplasare la Burnley. Cu toate că au legat două victorii la rând, jocul lui Arsenal pare fragmentat pe alocuri.

De cealaltă parte forma lui Tottenham pare să se fi întors. După primele 3 partide din campionat cu 3 victorii, acum au o serie de două înfrângeri. Ambele destul de usturătoare. 3-0 în deplasare cu Crystal Palace și tot 3-0 acasă cu Chelsea. Cu toate aceastea calitatea jucătorilor lui Tottenham, alături de faptul că aceasta este un nou derby, mă aștept la o prestație mai bună.

Tind să cred că meciul se va încheia cu o remiză însă pentru acest bilet merg pe un X2 pentru acest meci luând în considerare toți factorii.

Cotă 1,62

Southampton v Wolves

În acest meci se vor înfrunta două vecine de clasament. Southampton de 15 și Wolves de 16. Ceea ce e interesant e faptul că Southampton se află într-o serie de 4 egaluri consecutive în campionat. De fapt cele 4 egaluri sunt singurele puncte acumulate.

Wolves are doar o victorie însă majoritatea înfrângerilor au fost la limită 1-0 cu excepția celei din ultima etapă cu Brentford unde au pierdut 2-0. În acel meci nu a fost să fie ziua “lupilor.”

Merg pe o șansă dublă în acest meci 12 deoarece nu văd un al cincilea egal pentru Southampton.

Cotă 1,32

Cotă totală: 2,13

Baftă,
Oracolul

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată.