Biletul Zilei 3 Octombrie 2021

Biletul-Zilei-3-Octombrie-2021

După ce ieri biletul zilei a fost câștigător, vom căuta să alcătuim un bilet câștigător și pentru Duminică, iar numărul de meciuri pe care le avem la dispoziție e mai mult decât satisfăcător.

Tottenham v Aston Villa

În ultima etapă din Premier League, Tottenham și-a continuat seria de eșecuri cu Arsenal. Cu toate acestea prestația echipei nu a fost atât de rea pe cât ar sugera scorul de 3-1. Astăzi o va înfrunta pe Aston Villa acasă în fața propriilor suporteri.

Aston Villa de cealaltă parte a reușit rezultatul etapei în ultimul lor meci din Premier League, câștigând 1-0 în deplasare la Manchester United. A fost o victorie obținută printr-un gol târziu în minutul 88.

Dacă în ultimul meci Tottenham poate invoca faptul că a fost un derby, în acest meci trebuie în cel mai rău caz să evite înfrângerea și cota este una pe placul meu pentru un bilet.

Pont: Victorie Tottenham sau Egal @ 1.32

Bayern v Frankfurt

Va fi o vreme mai mult decât ideală la Munich Duminică, când echipa locală o va găzdui pe Frankfurt.

Bayern domină campionatul în Germania cât și Liga Campionilor.

Nu văd ce ar putea interveni în acest meci pentru a-i opri pe Bavarezi din marșul lor triumfal.

E de menționat că Frankfurt e într-o serie 5 egaluri în Bundesliga iar acest meci e oportunitatea perfectă ca acestă serie să ia sfărșit. De fapt din 6 meciuri au obținut cele șase egaluri și în chiar primul meci al sezonului ai pierdut 5-2 la Dortmund. De menționat că au și jucat o zi mai târziu decât Bayern în Europe League și și în deplasare astfel și la punctul recuperare Bayern are avantajul.

Pont: Victorie Bayern @ 1.15

Benfica v Portimonense

Benfica a avut un joc excepțional în Liga Campionilor câștigând 3-0 cu Barcelona. E de așteptat ca după acet succes să continue și seria bună din campionat unde au victorii pe linie.

Singurul lucru ce mă îngrijorează pentru acest meci este faptul că jucătorii Benficăi ar putea avea dificultăți să-și ridice nivelul de motivație pentru acest meci, după cel cu Barcelona. Câteodată poate fi dificil să ai aceealași nivel de concentrație, dar mă bazez pe faptul că joacă acasă iar energia necesară va veni din partea propriilor suporteri.

Vremea va fi una perfectă pentru Benfica astfel mă aștept la încă un meci perfect din partea lor.

Pont: Victorie Benfica @ 1.26

Cotă Totală: 1.91

Baftă,
Oracolul

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *