Biletul Zilei 30 Septembrie 2021

A sosit și ultima zi a lunii Septembrie când avem o gamă largă de meciuri din Europa League și Conference League din care să alcătuit un bilet.

Partizan v Flora Talin

Partizan primește vizita celor din Talin care domină campionatul internet dar este cunoscut faptul că fotbalul din Estonia este de un calibru mai scăzut. În primul meci, Talin a pierdut la limită acasă cu Gent, dar aceasta va fi prima lor deplasare și nu va fi deloc una ușoară. Partizan e o echipă ce pune accent pe această competiție. În primul meci au câștigat în deplasare la Anorthosis, iar azi vor căuta să câștige toate cele 3 puncte în fața propriilor suporteri.

Victorie Partizan @ 1,2

Lazio v Locomotiv Moscova

Lazio a avut derby-ul cu AS Roma în weekend pe care l-au câștigat 3-2. Astfel vor căuta să continue jocul bun și în Europa League unde o vor găzdui pe Lokomotiv Moscova. În primul meci din grupă, rușii au luptat admirabil reușind să scoată un egal acasă cu Marseille în ultimele minute ale meciului în condițiile în care era în inferioritate numerică. Astfel au reușit să-și prelungească seria de invincibilitate prin care trec. Dar ceea ce este îngrijorător este lipsa golurilor în ultimele meciuri.

Pe de cealaltă parte Lazio are atacut ca punct forte iar după primul meci pierdut în grupe în deplasare cu Galatasaray, vor căuta victoria cu echipa ce pare cel mai accesibilă din această grupă.

Victorie Lazio @ 1,37

CFR Cluj v Randers

CFR Cluj are un parcurs perfect în campionat dar în competițiile europene a avut doar prestații mai puțin bune. Consider că a venit timpul să aibă o prestație ceva mai bună. În primul meci din grupă au pierdut cu Jablonec dar au fost în inferioritate numerică. Jucătorul eliminat a fost Camora astfel încât va lipsi și pentru acest meci. Randers, echipa din Danemarca a remizat în primul meci cu AZ Alkmaar 2-2. În weekend cei de la Randers au avut un meci solicitant cu liderul Midtjylland, iar acest lucru alături de faptul că vor juca în deplasare mă face să cred ca CFR va putea, în cel mai rău caz, să evite înfrângerea în acest meci.

Victorie CFR sau Egal @ 1,31

Cotă totală: 2.15

Baftă,
Oracolul

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *