Biletul Zilei Cotă 2 Pentru 2 Octombrie 2021

Biletul-zilei-2-octombrie-2021

Pentru a doua zi a lunii Octombrie avem suficiente meciuri disponibile pentru a selecta cele ce vor forma biletul zilei cu o cotă de peste 2.

Brighton v Arsenal

La începutul sezonului Arsenal părea că nu va putea să obțină o victorie în acest sezon. În ultimele 3 meciuri lucrurile s-au schimbat radical, având victorii pe linie iar în ultimul meci seria a culminat cu victoria în derby-ul londonez cu Tottenham pe care l-au câștigat cu un convingător 3-1. Vor mai obține încă o victorie? Greu de spus, mai ales în deplasare la Brighton care poate fi o echipă foarte dificilă și bine închegată.

Forma de moment a lui Arsenal chiar și cu absența lui Xhaka mă face să cred că vor obține cel puțin un egal în acest meci. De menționat că Brighton nu-l va avea disponibil pe Wellbeck și Alzate.

Pont: Egal sau Victorie Arsenal @ 1.38

Leipzig v Bochum

Al doilea meci pe care-l includ de bilet este cel dintre Leipzig și Bochum. Am mai mers pe mâna lor în ultima etapă de Bundesliga când au câștigat cu 6-0 cu Hertha. Victoria era după colț pentru Leipzig pentru că jucaseră bine și în meciurile în care nu obținuseră puncte. Azi consider că poate fi la fel în fața lui Bochum. Singura reținere e starea mentală și fizică a jucătorilor de la Leipzig după eșecul de la mijlocul săptămânii din Liga Campionilor.

Cât despre Bochum, momentan au obținut doar o victorie și un egal în primele 6 etape ale campionatului. În ultimul meci au jucat ceva mai bine acasă cu Stuttgart dar va trebui să-ți ridice nivelul mult mai mult pentru a obține puncte cu Leipzig.

Pont: Victorie Leipzig @ 1.26

Sassuolo v Inter

Meciul de la 21.45 din Serie A este cel dintre Sassuolo și Inter. Din punctul mei de vedere Inter arată foarte bine în acest sezon. Sunt încă neînvinși și merg pe mâna lor că continue acest trend. Ultimul meci din campionat au remizat cu Atalanta, iar în Liga Campionilor au remizat 0-0 cu Shaktior. Iar Sassuolo, după e serie mai puțin reușită în Serie A au reușit să obțină victoria cu Salernitana. Mă aștept la un meci strâns în care Inter să obțină cel puțin un punct.

Pont: Egal sau Victorie Inter 1.24

Cotă Totală: 2.15

Baftă,
Oracolul

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *