Ponturi Pariuri 1 Octombrie 2021

Ponturile-zilei-1-octombrie-2021

Pentru noua luna care debutează într-o zi de Vineri avem mai multe meciuri interesante din Primera, Liga 1 din România, Bundesliga și Ligue 1 în Franța.

Hermannstadt v Ripensia Timișoara

Primul meci la ordinea zilei va veni din Liga a 2-a din România începând cu orele 16.00 când Hermannstadt va găzdui pe Ripensia Timișoara.

Două echipe interesant dar cu echipa din Sibiu fiind favorită la o cotă de 1,65 care consider că nu reprezintă valoare, cel puțin nu pre-meci.

Sibiu-ul este încă neînvinsă în acest sezon iar Ripensia va căuta o prespație mai bună după două înfrângeri consecutive cu două canditate la promovare, Petrolul și Chiajna.

Văd o victorie a celor din Sibiu dar aștept cote ceva mai bune live.

Mioveni v Argeș

Apoi avem două meciuri din Liga 1. Primul este derby-ul local dintre Mioveni și Argeș între două echipe ce par să aibă forme diametral opuse. Mioveni nu a mai câștigat de 4 meciuri pe când Argeș nu a mai pierdut de tot atâtea partide, ambele în Liga 1. Va fi un meci strâns unde se așteaptă puține goluri, cota pentru sub 2.5 fiind de aproximativ 1,4. Singurul pariu cu valoare pentru acest meci este egalul la o cotă de aproximativ 2,70.

Chindia Târgoviște v FCSB

Al doilea meci al zilei din Liga 1 este cel dintre Chindia și FCSB. Echipa din București a reușit să lege 3 victorii consecutive în Liga 1 și se pare că jocul lor cu noul antrenor începe să capete contur. Dar față de adversarii din ultimele 3 etape, Chindia se poate devedi a fi o nucă greu de spart. Dar venirea lui Keseru a dus moralul vestiarului la un alt nivel și mi-ar fi plăcut un pariu aici pe victoria celor de la FCSB dacă cotele ar fi mai generoase. Pre-meci se situează undeva la 1,80 ce nu reprezintă valoare. Rămâne de văzut de oportunități se vor ivi live.

Bundesliga, Primera, Serie A și Ligue 1

Alte meciuri interesante pentru această zi de vineri sunt meciurile din principalele campionate ale europei.

În Bundesliga de la 21.30 avem întânirea din Koln și Furth. Echipa vizitatoare este încă fără victorie în acest campionat pe când Koln are doar o singură înfrângere și se află momentan într-o serie de 3 remize consecutive. Opțiunea intuitivă aici ar fi un pariu pe Koln dar cotele nu reprezintă valoare.

În Primera vom aveam meciul dintre Atletico Bilbao și Alaves. Alaves a reușit să spargă etapa trecută seria de înfrângeri consecutive și să obțină primele puncte în acest sezon, chiar în fața campioanei Atletico Madrid. Este greu de citit forma celor două echipe înainte de acest meci. Bilbao este favorită cu o cotă de 1,55 dar nu reprezintă multă valoare.

De la 21.45 va începe meciul din Serie A unde Cagliari o va primi în gazdă pe Venezia. Două echipe la subsolul clasamentului în această primă parte a sezonului. Echipa vizitatoare are deja o victorie în acest sezon pe când Cagliari a strâns doar 2 puncte din două egaluri. Mă aștept să vină și prima victorie pentru Cagliari. Acest meci este o oportunitate bună dar mi-ar fi plăcut o cotă de 2+ pentru victoria lor fațăcota de 1,72 pre-meci.

Iar în Ligue 1 Lens o va întâlni pe Reims. Echipa gazdă a reușit victoria la Marseille runda trecută și se află pe poziția secundă în clasament dar este încă devreme în sezon. Rămâne de văzut dacă seria de prestații bune vor continua sau va fi Reims echipa care să creeze probleme.

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *