Werder Bremen v Fortuna Dusseldorf – Analiză, Ponturi, Cote, Live Stream

Nuri-Sahin

Primul meci din nouă etapa a Bundesligii se joacă la Bremen unde echipa locală va găzdui codașa clasamentului pe Fortuna Dusseldorf.

Niciuna dintre echipe nu traversează o perioada excelentă dar calitatea în joc pare să fie de partea celor din Bremen. De fapt ei au început campionat într-o formă chiar bună reușind să piadă doar un meci din primele 8, însă în ultimele 5 partide nu au reușit nici măcar o victorie. Totul a început cu o învrângere usturătoare 6-2 acasă împotriva celor de la Bayer Leverkusen. A urmat un nou eșec în deplasare la Mainz după care o nouă învrângere acasă cu Borussia Monchengladbach. Apoi a venit un egal în deplasare la Freiburg iar în ultima etapă pe 1 Decembrie au fost învinși de Bayern Munich. 

Deși ultimele rezultate sunt toate negative este important de menționat că jocul echipei nu a fost atât de prost pe cât ar sugera scorurile. Jucătorii și antrenorul sunt conștienți de faptul că au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a ieși din această fază mai proastă iar un meci acasă împotriva ultimei clasate ar fi ocazia ideală.

Este important de menționat că fiecare victorie a Bremenului a presupus și un start pozitiv în meci pentru ei.

Însă să ne uităm și la oaspeți să vedem ce fel de prestații au avut în acest sezon de Bundesliga. În 13 meciuri jucate au acumulat doar 9 puncte fiind a egalitate cu Hannover. Singurele victorii au venit pe teren propriu împotriva unor echipe relativ bune. Prima cu Hoffenheim unde au câștigat 2-1 pe 15 Septembrie, însă cu ajutorul unui gol târziu venit în minutul 88.

Cealaltă victorie a venit pe 10 Noiembrie cu Hertha cu un scor de 4-1. Dar este important de menționat aici că Hertha a avut un jucător eliminat în minutul 41 iar toate golurile au venit în repriza secundă.

Pe lângă aceste două victorii Dusseldorf a mail acumulat puncte cu ajutorul a 3 egaluri, ultimul, și probabil cel mai important, fiind în deplasare împotriva celor de la Bayern Munich under Fortuna a fost condusă 2-0 și 3-1 și tot a reușit să obțină un egal cu ajutorul unui gol în minutele de prelungire 90+3.

Dacă ne uităm peste toate datele prezentate este un meci favorabil lui Werder. Însă un rol important va avea de jucat motivația și starea de joc a celor două echipe la ora meciului.

Momentan Unibet oferă o cotă de 1.72 la victoria gazdelor însă este posibil ca live să putem obține de cotă mai bună în jurul valorii de 2.00.

Astfel pontul nostru pentru acest meci este Victorie Werder Bremen la cotă de 1.72 + @ Unibet.

Meciul va fi putea fi urmărit live pe Digi Sport 2 de la 21:30.

Baftă!

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *