Cum câștigi la pariuri pe termen lung?

pariuri zaruri

Dacă întrebi orice parior de ce joacă la pariuri, mai mult ca sigur îți va răspunde că o face pentru a câștiga bani sau pentru a-și înmulți capitalul disponibil. Cu toate acestea majoritatea pariorilor sunt pierzători pe termen lung. Însă există un procentaj redus de pariori care realizează un profit pe termen lung din pariuri sportive.

Te-ai întrebat vreodată cum realizează acest lucru?

După cum am văzut în postările precedente cotele oferite de casele de pariuri sunt relative față de șansele de reușită a unui eveniment după care sunt introduse și marjele de profit. Luând în calcul acest lucru ai spune că e imposibil de a face orice fel de profit pe termen lung. Dar te-ai înșela.

Modalitatea prin care pariorii profesioniști realizează un profit pe termen lung este doar una. Orice ți-ar spune oricine altcine, îți garantez că te păcălește sau vorbește în necunoștință de cauză. Există o singură metodă prin care poți realiza un profit pe termen lung la pariuri sportive. Iar acea metodă este:

Plasarea de pariuri de valoare (value betting)

Ce sunt aceste pariuri de valoare?

Sunt acele pariuri unde prețul e greșit, e greșit în favoarea noastră. Cotele nu corespund cu șansele reale ca acel eveniment să se producă.

Întrebarea firească din partea multora când le expun acest lucru este, cum se poate să facă casele de pariuri erori la calcularea șanselor de reușită a unui eveniment și să ofere cotele greșite?

E o întrebare care mi-am pus-o și eu, iar răspunsul e unul cât se poate de simplu.

Pentru că nu casele de pariuri sunt cele care greșesc sau se înșeală în privința șanselor de câștig, ci masele de oameni ce plasează pariurile. Piața decide.

După cum am notat în prima lecție, ceea ce ne bagă în belele nu e ceea ce nu știm, ci ceea ce știm dar nu e tocmai așa. Nu știu cine, unde și cum a propagat ideea conform căreia pariorii plasează pariuri contra caselor de pariuri, dar această idee complet falsă a prins la public. Chiar dacă direct într-adevăr plasăm pariuri împotriva unei case de pariuri, într-un mod indirect plasăm pariuri împotriva altor pariori, casele de pariuri acționând ca un simplu intermediar. Iar în funcție de marja oferită e un intermediar mai ieftin sau mai costisitor.

Motivele pentru care se înșeală masele de oameni (piața) sunt diverse și ocupă prea mult timp pentru a fi expuse pe larg aici. Cu toate acestea dacă ești interesat de a avea un venit suplimentar din pariuri sportive recomand să vizitezi Pariorul Inteligent .RO

Iar pentru ponturi de cea mai înaltă calitate care să reprezinte pariuri de valoare cât și analize pentru a multitudine de meciuri și sporturi ai la dispoziție secțiunea de ponturi și avancronici de pe MegaPariuri.RO

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *